O meni/kontakt

If an old man asks a young girl for a date…
That’s his business.
If the young girl accepts…
That’s her business.
If the old man and the girl decide to marry…
That’s their business.
However, if they want great wedding photographs…
THAT’S MY BUSINESS!!!

fotozate@tadejbernik.com-0952.JPG mi3-4 tinjan.jpg

Druzinski tip, oce dveh prelepih bitij, pogosto v druzbi treh lepotic, s katerimi mi je dano ziveti in so me navdahnile tudi za motive, ki jih najdete na teh straneh. Plezalec, ljubitelj narave in dejavnosti na svezem zraku. Iskalec in – vsaj trudim se – ustvarjalec lepega. Ljubezen do fotografije me je vodila od popotnega ljubiteljskega fotografa do studia na Danskem, ustvarjanja v temnici, razstavljanja, vsakodnevnega reportaznega dela in sodelovanja pri vec oglasnih kampanjah do samostojne poti. Freelance, kot se v anglescini lepo slisi, se vcasih manj prijetno obcuti v nepredvidljivosti posla – od pomanjkanja narocil v dolocenem obdobju do prekomernega povprasevanja v enem dnevu. Ne glede na vse pri ustvarjanju vedno stremim k drugacnemu, vecnem.

Ob stalnem izobraževanju in vlaganju v opremo je konjiček prerasel v profesionalno dejavnost s tem pa sodelovanje v različnih produkcijah (modni, medijski), dogodkih, konferencah in fotografiranjih izdelkov .
Iskanje lepega v vsem, kar fotografiram in osebna predanost so postali del spletnih stani, katalogov in lepih spominov številnih parov, mam, otrok, bratov, sester, staršev, starih staršev.
Detajli, trenutki, izrazi na obrazu, pogledi, ujeti gibi ustvarjajo zgodbe, ki jih fotografije pripovedujejo, vsakemu opazovalcu njemu lastno. Zgodbo vajine zaroke, poroke, nosečnosti, novorojenčka, malčka ali kar cele družine. Sem poročni fotograf, ki redno deluje tudi kot fotograf na konferencah, reklamah dogodkih. Le tako se lahko razvijam na vseh področjih in širim svojo fotografsko znanje.

Poročna fotografija, poročna fotografija  ZATE, poročni fotograf, poroka, fotografiranje dojenčkov, otrok, izdelkov, dogodkov, konferenc
Poročna fotografija, poročna fotografija ZATE, poročni fotograf, poroka, fotografiranje dojenčkov, otrok, izdelkov, dogodkov, konferenc

[tribulant_slideshow]

Tadej Bernik
Samostojni novinar.
Polje 378
1260 Ljubljana Polje

M: 00 386 (0)31 413 654
@: fotozate@tadejbernik.com