Fotografiranje konferenc, team buildingov in poslovnih srečanj

Že od začetka svoje fotografske kariere se ukvarjam z fotografiranjem kongresov, konferenc, poslovnih dogodkov, letnih srečanj, teambildingov. Delujem tako doma, ko tudi v tujini. Med mojimi partnerji so tudi: Aviation media, Gogreen, Kongresnim urad, Slovenia Times.

fotozate@tadejbernik.com-3379.JPG fotozate@tadejbernik.com-5346.JPG fotozate@tadejbernik.com-5360.JPG fotozate@tadejbernik.com-5371.JPG fotozate@tadejbernik.com-5376.JPG fotozate@tadejbernik.com-5377.JPG fotozate@tadejbernik.com-5380.JPG fotozate@tadejbernik.com-5388.JPG fotozate@tadejbernik.com-5416.JPG fotozate@tadejbernik.com-5454.JPG fotozate@tadejbernik.com-5470.JPG fotozate@tadejbernik.com-5560.JPG fotozate@tadejbernik.com-5786.JPG

Fotografije vam lahko sproti prenašam na spletno galerijo oz. jih v dnevu po dogodku v celoti dobite v visoki resolucijo preko serverja. Če želite fotografijo dostaviti medijem za PR spročilo lahko poskrbim tudi za to, ali vam v celoti izdelam PR sporočilo v sodelovanju z izkušenimi novinarji.
Kot vam lahko povejo ostali naročniki se zelo dobro znajdem sam, brez vsakih navodil, poskrbim da je dogodek maksimalno pokrit v celoti od prihoda gostov, konference, razstavljavcev, sponzorjev, govorcev, “minglanja”, večernih dogodkov.
V primeru ko še načrtujete dogodek svetujem da planirate tudi čas za skupinsko fotografijo, fotografiranje parov, manjših skupin pred panojem z imenom dogodka in sponzorji, ki naj bo prisoten tudi tik za govorčevim odrom (tako bo lahko na večini portretnih fotografij govorcev prisotno tudi ime dogodka in sponzorji.
Pri izbiri prostora povprašajte kako je z osvetljavo v prostoru (posebna luč, ki osvetljuje govorca, daje govorcu večji pomen in ga loči od ozadja).

Vaše želja mi bodo v izziv.

Fotografiranje kongresov, fotografiranje konferenc, fotografiranje dogodkov, fotograf za konferenco.

Fotografiranje kongresov, fotografiranje konferenc, fotografiranje dogodkov, fotograf za konferenco.

Fotografiranje kongresov, fotografiranje konferenc, fotografiranje dogodkov, fotograf za konferenco